”Jos sinulla on syy miksi, löydät tavan miten.”

 

Etusivu                 in English

Julkaisut
Business Mathematics
      Statistical Methods

AarrekarttakurssitTM
RMP Motivaatioprofiili
®
CS Kuviot kertovat - blogi

Yhteystiedot 
 

 

 

 

Reiss Motivaatioprofiili® (RMP)

Mikä on sinulle erityisen tärkeää? Mitä haluat olla? Näihin ja moniin muihin valintaa ja päätöstentekoa vaativiin kysymyksiin saat vastauksia, jotka perustuvat psykologisiin perustarpeisiisi, sisäisiin motiiveihisi, kun teet Reiss Motivaatioprofiilisi (RMP).

RMP pohjautuu pitkäjänteiseen motivaatiotutkimukseen, jossa amerikkalainen psykologian professori Steven Reiss selvitti, mikä ihmisiä oikeasti motivoi. Vakava sairastuminen 1990-luvulla ja siitä johtunut elämänarvojen pohdinta olivat herättäneet hänen kiinnostuksensa motivaatiotutkimukseen. Huomattuaan, kuinka vähäistä normaalien terveiden ihmisten persoonallisuuspiirteiden tutkimus oli ollut, Reiss päätti omistautua arvojen, motiivien ja motivaation tutkimiselle.

Yksilöllisyytensä vuoksi sormenjälkiin verrattava RMP kertoo, miten tärkeimmät sisäiset motiivimme määrittelevät persoonallisuuttamme.

RMP auttaa muun muassa vanhempia ymmärtämään lastensa tarpeita ja käyttäytymistä, pariskuntia ymmärtämään toisiaan paremmin, opinto-ohjaajia ja urheiluvalmentajia heidän työssään, työnantajia henkilöstön motivoinnissa ja ketä tahansa tulemaan elämäänsä tyytyväisemmäksi.

RMP -tiimivalmennus
Yksilöllisen motivaatioanalyysin ohella RMP Motivaatioprofiilia hyödynnetään paljon tiimivalmennuksessa sekä urheiluvalmennuksessa että yrityselämässä. Motivaatioprofiilien tuntemuksen on todettu parantavan sekä omia että tiimin suorituksia.

Lisätietoa ja käyttökokemuksia www.rmp-nordic.com

Tarjouspyyntö
Tilaa tarjous RMP Motivaatioprofiilista CS Care & Share – yrityksestä puhelimitse.
Yhteystietoja muista sertifioiduista RMP -valmentajista löydät RMP Nordic Oy:n verkkosivuilta.

© CS Care&Share

design ARKHE 2014